Γυναικες που γκρινιαζαν στους αντρες τους να μην αγορασουν αλλα Τζιτζια 

χαχαχχαχαχαχα ετσι βλεπω και τη δικια σε λιγο!!! αμα δε με χωρισειΓυναικες που γκρινιαζαν στους αντρες τους να μην αγορασουν αλλα Τζιτζια
![]()
αυτα ειναι!!!οποτε γλυκια η αναμονηΓινετε ειναι ολα κανονισμενα .Ευχαριστω οσους φροντισαν γιαυτο!![]()
![]()
Το θεμα ειναι να υπαρχει....προπαραγγελια που λες δεν ξερω αν ισχυει σε ενα προιον που ειναι σε στοκ...ας μας πει ο θανασης
![]()
Μην με παλαβωνετε τωρα....just θα εχω αυριο,βασιληηηηηη εφυγε;πηνελοπιτσα εχω,οδυσσεα εχω,ιαττυ πηρα πριν 10 μερες...μην ακουω για ιθακες.....αν με πεταξει η γυναικα εξω θα φορτωθω στο σπιτι καποιου απο εσας
Οχι ρε ειναι πακεταρισμενες ετοιμες, θα τις παρει ο Βασιλης να φυγουν αυριο με FedEx για τη νησο του Πασχα.
22 ευρω η μια τσαμπα πραμα![]()
...............και αν δεν δουλεψει αυτο υπαρχει και το "δε μας χεζεις ρε γυναικα" :d
Και βεβαια ειναι μια χαρα η ομαδα,χωρις να τα εχω γνωρισει τα παιδια εχω σχηματισει καλη εντυπωση,επαγγελματιες και καλα αξιοπιστα προιοντα,δεν νομιζω οτι ο καταναλωτης θελει κατι αλλοΓιαννη δεν τα λες καλα, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ειναι
H Ομαδα Θανασης και Βασιλης κοντευουν να φτασουν και τον ΘΡΥΛΟ, ο Πακης να χασει κανα κιλο ακομα και το πηραν το πρωταθλημα![]()
Αχαχαχααχ εισαι τεραστιος παληκαρε......μονο μην σκασει το vamo και μου την αφησει χωρις δοντια και μου παει ο κουκος αηδονιΦίλε Γιάννη,
Υπάρχει σχέδιο και είναι το εξής;
Α.Μπαίνεις στο φόρουμ μαζί με τη γυναίκα σου. Αγοράζεις ένα vamo μεταχειρισμενο γύρω στα 15-20 ευρώ. Της το αγοράζεις για δώρο. Της βάζεις επάνω ένα clear tank με boge. Ντρέπεται να βγει έξω με αυτό, γιατί είναι αρκετά μεγάλο για γυναίκα. Οπότε, θα το έχει πάντα στο σπίτι και θα ατμιζει.
Β. Μπαίνεις στη fasttech και κάνεις μια παραγγελία γύρω στα 5-10 δολάρια. Δίπλα η γυναίκα. ....μην ξεχνιόμαστε. ...Πρέπει να βλέπει.
ΟΠΟΤΕ: Οταν έρχεται κάτι από Ελλάδα κοστίζει γύρω στο 20ρικο. Ότι έρχεται κάτι από εξωτερικό, κοστίζει γύρω στο 5δολαρο.....
ΣΗΜΕΊΩΣΗ ΣΟΒΑΡΉ: Σε ακριβές παραγγελίες, παίρνεις πάντα tracking number acs και πηγαίνεις κύριος και παραλαμβανεις από εκεί.
ΣΥΝΟΨΙΖΟΥΜΕ: Όταν έρχεται ο ταχυδρόμος σπίτι και βλέπει από εξωτερικό, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ 5 ΔΟΛΑΡΟ. Όταν βλέπει από Ελλάδα, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ 20 ΕΥΡΩ.....
Υ.Γ. ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΉΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ......ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΜΑΣ.....
johnny