Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
Μια χαρά είσαι φίλε μου δοκίμασε και με ρίμπον,καλοάτμιστο το εργαλείο σε όσους παρέλαβαν,αγόρασαν κλπ.
Είναι Top of the tops μέχρι να σχεδιάσω το δικό μου χαρείτε το χαχαχαχχαχααχχααχ
Καλο μεσημεράκι με ντουμάνια γλυκερίνης!

Sent from my wp7

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Καλημέρα σε όλη τη παρέα!!! Χθες παρέλαβα επιτέλους το SS JGG μου!!!! Το εργαλείο τα ΣΠΑΕΙ!!!! Respect, Θάνο! Τέλειο threading, τέλεια εφαρμογή στα parts, τα engravings τέλεια! Επιτέλους τώρα η Ιθάκη μου έχει το ταίρι της που ταιριάζει απόλυτα! Θάνο, να'σαι πάντα καλά φίλε να δημιουργείς!!!

Βασίλη, κανένα παράπονο απο τη Fedex! Aν εξαιρέσεις οτι εγώ δεν ήμουν σπίτι όταν ήρθαν τη προηγουμενη βδομμάδα - οπότε για αυτό άργησα να παραλάβω - ο χρόνος αποστολής ήταν πολύ γρήγορος.

Θάνο, Βασίλη - Σας ευχαριστώ και τους 2.

Στην Ιθάκη έχω μια cross αντίσταση 0.8 Ohm απο 2 1.5 Ohms. Setup αρχαρίου όπως εγώ, που όμως για τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου, it rocks!!!!
Δεν θελω να ακουω τετοια...καλοριζικο...βασιληηηηηηηηη ακους;το just μου ξεκινησε;ετοιμος με τα μπρατσακια ειμαι στο περαμα

sakis7

Senior Member
ECF Veteran
Jul 8, 2012
213
227
Athens Greece
Γι αυτο τις εφτιαξα αδερφε. Αφου μερικοι προτιμουν ribon, γιατι να μην εχουν αυτη τη επιλογη για Ιθακη Οδυ και iatty
Σακη παιζει καμμια φωτο? Αντε να μας φτιαξεις αδερφε!!

sakis7

Senior Member
ECF Veteran
Jul 8, 2012
213
227
Athens Greece
Ρε σεις εχω μπερδευτει λιγο θελω Ιθακη μετα απο οδηγια του Θανου μετα κολλησα λιγο με ΙΑΤΤΥ βρηκα ενα καλο σε αριστη κατασταση ...δεν ξερω που να παω....Ελεος..Βασιλη περιμενε λιγο να αποφασισω πριν προπαραγγειλω Σορρυ αδερφε αλλα προβληματιζομαι ...Τι τραβαω ..Σακη ΕΛΕΟΣ!!!Μετα το jgg αυτο ευτυχως δεν αλλαζει!!!

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
Ρε σεις εχω μπερδευτει λιγο θελω Ιθακη μετα απο οδηγια του Θανου μετα κολλησα λιγο με ΙΑΤΤΥ βρηκα ενα καλο σε αριστη κατασταση ...δεν ξερω που να παω....Ελεος..Βασιλη περιμενε λιγο να αποφασισω πριν προπαραγγειλω Σορρυ αδερφε αλλα προβληματιζομαι ...Τι τραβαω ..Σακη ΕΛΕΟΣ!!!Μετα το jgg αυτο ευτυχως δεν αλλαζει!!!

Saki καλησπέρα,σωστά σου είπε ο Θάνος για ιθάκη γιατί είναι πανεύκολη στο σετάρισμα ιδίως αν έχεις έτοιμες αντιστάσεις και θα παίζει απροβλημάτιστα ότι setup επιλέξεις.
Απεναντίας ο iatty είναι ένα κομμάτι μοναδικό στο αποτέλεσμα ατμίσματος αλλά το σετάρισμα δεν έχει σταθερό αποτέλεσμα όπως στην Ιθάκη.
Κράτα τον iatty και πάρε και Ithaka και είσαι πλήρης από άτμοποιητές.
Αυτά έχω και εγώ,βάζω τα γλυκά στον iatty και τα καπνικά στην Ιθάκη.
Και αν πάρεις και JGG απογειώθηκες σαν τον Κάπτεν.

Sent from my wp7

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Μην με παλαβωνετε τωρα....just θα εχω αυριο,βασιληηηηηη εφυγε;πηνελοπιτσα εχω,οδυσσεα εχω,ιαττυ πηρα πριν 10 μερες...μην ακουω για ιθακες.....αν με πεταξει η γυναικα εξω θα φορτωθω στο σπιτι καποιου απο εσας

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Καλησπερα στην παρεα και στα νεα παιδια που μπηκαν στην οικογενεια :) χαιρομαι ιδιαιτερα να βλεπω κι αλλα καρντασια απο Β. Ελλαδα.
(μια παρακληση μονο μην μιλησει ασχημα κανας πουστης για το Θρυλο γιατι θα μ'ανεβει η πιεση :laugh: εχω κουσουρια στα γεραματα)

Γιαννη Λ η δικα μου γυναικα εχει πια καταθεσει τα οπλα, ξερει οτι και σκατα να βγαλει ο Θανος θα τα αγορασω και μαλιστα διπλα οποτε εχω ησυχασει αδελφε. Μην το σκεφτεσαι καθολου παρε Ιθακη τωρα που μπορεις αδελφε.

Τζοννυ καλως ηρθες αδελφε :toast:

Ksaipa καλως τα δεχτηκες φιλε καλοατμιστο το σιδερικο :toast:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Θα προσπαθησω να φτιαξω βιντεο σημερα Σακη. Θα φτιαξω μια μονη με ribbon στην Ιθακη
Σακη παιζει καμμια φωτο? Αντε να μας φτιαξεις αδερφε!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Η πρωτη επιλογη ειναι Ιθακη ευκολα Σακη. Στον Iatty πας για την τρελλη λεπτομερεια του καπνου και της γευσης. Αλλα δεν ξεκινας με Iatty σιγουρα

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Καλησπερα στην παρεα και στα νεα παιδια που μπηκαν στην οικογενεια :) χαιρομαι ιδιαιτερα να βλεπω κι αλλα καρντασια απο Β. Ελλαδα.
(μια παρακληση μονο μην μιλησει ασχημα κανας πουστης για το Θρυλο γιατι θα μ'ανεβει η πιεση :laugh: εχω κουσουρια στα γεραματα)

Γιαννη Λ η δικα μου γυναικα εχει πια καταθεσει τα οπλα, ξερει οτι και σκατα να βγαλει ο Θανος θα τα αγορασω και μαλιστα διπλα οποτε εχω ησυχασει αδελφε. Μην το σκεφτεσαι καθολου παρε Ιθακη τωρα που μπορεις αδελφε.

Τζοννυ καλως ηρθες αδελφε :toast:

Ksaipa καλως τα δεχτηκες φιλε καλοατμιστο το σιδερικο :toast:
εγω ετοιμη την εχω...θα δει τον αλλο μηνα και την ιθακη και πιστευω οτι θα κουμπωσει

sakis7

Senior Member
ECF Veteran
Jul 8, 2012
213
227
Athens Greece
Λοιπον εγω εβαλα προπαραγγελια στον Βασιλη Ιθακη και αλλα παρελκομενα για Δεκεμβρη Στη γιορτη μου να τα χαρω .Υπομονη γαιδουρινη!!Οχι θα κατσω να σκασω
:rickroll::matrix::thumbs::thumbs:
Για ΙΑΤΤΥ καρτερι αργοτερα!!!

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread