Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
ειμε ενημερος βασιλη.χαχαχαχαχαχαχαχα.αλα δεν πουληθηκε.σαραβαλο θα ηταν μαλον.αχχαχαχαα

Μάκη είναι εργαλείο το μαμημένο !!! φτου μην το ματιάσω !
Και δεν με έχει κάνει και βόλτα ο αλήτης !!!

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Μάκη είναι εργαλείο το μαμημένο !!! φτου μην το ματιάσω !
Και δεν με έχει κάνει και βόλτα ο αλήτης !!!

Οκ.. Θα έρθω να στο δώσω για βόλτα!!!
Μόνο που όπως έρχομαι στο μαγαζί, θα μου ξεφύγει το γκάζι και θα μπώ με το αμάξι μέσα στο μαγαζί :2cool:

Υ.Γ Mου φτιάξατε το κέφι και δεν θα πάω να βρίσω :)

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Εντωμεταξύ τρία άτομα σκίσαμε όλο το νήμα :)

Μην ανησυχείς... το βράδυ έχει τα παιδιά της απογευματινής βάρδιας :laugh:

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Το πρώτο είναι γνήσιο Μάνο και το πουλάει... και το δεύτερο λέει "clone".
Oπότε no hard feelings (λέμε τώρα)

EDIT: ΩΩχχχχχ τώρα το είδα ... 353 € αααααχαχχαχαχαχαχαα

Last edited:

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Γιάννη εννοείτε οτι έφυγε, ετσι νομίζω τουλάχιστον :laugh:
Το ξερω βασιλη...πριν 1ωρα περασα απο την acs και παρελαβα....φυσικα ακομα δεν το ανοιξα για το πακετο γιατι περιμενω και τους αλλους 2 κατοχους να το ανοιξουμε παρεα:laugh: η πλακα ειναι με ρωταγε η κοπελα τι εχει μεσα και ειναι τοσο ακριβο....αντε να τις πω οτι εχει 3 just....ευχαριστω για ολα βασιλη

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
Παιδιά καλημέρα.
Έχω μια ερώτηση και θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που να έχει ασχοληθεί με το θέμα και ίσως καμια αναφορά σε μελέτες πάνω στο θέμα ?
Όταν λέμε οτι το υγρο μας έχει 12mg νικοτίνης αναφερόμαστε στο 1ml ? Δηλαδή ατμίζοντας 8 ml την ημέρα ο οργανισμός μας καταναλώνει 96mg νικοτίνης την ημέρα (8ml X 12mg) ???
Τα light τσιγάρα μου έκανα σαν καπνιστής ήταν 0.7mg νικοτίνης οπότε καπνίζοντας 15 τσιγαρα την ημέρα έπερνα 10.5mg νικοτίνης την ημέρα. Σημαίνει αυτό οτι έχω σχεδόν 10πλασιάσει τα επιπεδα νικοτίνης που καταναλώνει το σύστημα μου ??
Επαναλαμβάνω αν κάποιος έχει και καθόλου υλικό πάνω στο θέμα παρακαλώ στείλτε link.

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Καλημερα Μιχαλιο τα 12mg ειναι 12mg/lt. Δηλαδη 12mg ανα Λιτρο. Αρα για να παρεις 12 mg νικοτινης πρεπει να καταναλωσης 1 λιτρο υγρο αδελφουλη :)

Oxi Στέλιο δεν είναι έτσι.
Κάτσε να βρω τον πίνακα να τον ανεβάσω

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
ειναι οπως το εγραψε ο μιχαλης.η διαφορα ειναι οτι με το ατμισμα στο αιμα ανχνευθηκε 10 η 100 φορες λιγοτερη νικοτινη απο οτι με τσιγαρο.δηλ.η αποροφηση νικοτινης απο το ατμισμα ειναι παρα πολυ λιογοτερη απο οτι με τσιγαρο.και δεν ανιχνευθηκε νικοτινη στον περιβαλοντα χωρο απο τον ατμο,ενω απο το τσιγαρο ανιχθευθηκε

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Λοιπόν Μιχάλη δεν βρίσκω εναν πίνακα που είχα ο οποίος ηταν πολύ καλός αλλα οχι τέλειος.

Δεν υπάρχει πραγματική σύγκριση και θα σου εξηγήσω γιατί,
Οταν η καπνοβιομηχανίες λένε οτι το τσιγάρο τους περιέχει νικοτίνη π.χ 0,7 mg είναι απλά θεωρητικό.
Η πραγματική νικοτίνη θεωρείτε οτι είναι υπερδιπλάσια και εως και 10 φορές παραπάνω !
Στο υγρό είναι mg/ml αλλα αντίθετα με το κανονικό τσιγάρο που γίνεται καύση λέγετε οτι εισπνέουμε περίπου την μισή νικοτίνη.
Ολα αυτά όμως δεν είναι 100 % και έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για το θέμα αυτό.

Αλλα να ξέρεις φίλε μου οτι η νικοτίνη δεν είναι αυτή που σου κάνει την μεγάλη ζημιά, με αυτό δεν λεω οτι είναι ακίνδυνη ισα ισα
ξέρουμε οτι είναι ισχυρό δηλητήριο.
Η μεγάλες ζημιές γίνονται απο το μονοξείδιο,διοξείδιο, φορμόλη, φώσφορο και περίπου ακόμα 4000 ουσίες που βρίσκονται στο τσιγάρο.

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
διαβασε αυτο μιχαλη ειναι ερευνα του δοκτορα Φαρσαλινου απο το ωνασιο
Ερευνητές από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, με επικεφαλής των Δρ Κωνσταντίνο Φαρσαλινό μελέτησαν την χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε 45 άτομα, για να διαπιστώσουν την κατανάλωση νικοτίνης. Κατά την μελέτη, χρησιμοποιήθηκε το ηλεκτρονικό τσιγάρο για 5 λεπτά, χρόνος όμοιος με το κάπνισμα ενός τσιγάρου, και για 20 λεπτά, χρόνος όμοιος με τον χρόνο που απαιτείται για να λάβει ο χρήστης 4mg νικοτίνης από ένα φαρμακευτικό σκεύασμα εισπνεόμενης νικοτίνης. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως απαιτείται υγρό ηλεκτρονικού τσιγάρου με νικοτίνη άνω των 20mg ανά ml ώστε να καταναλωθεί ποσότητα όμοια με 1 συμβατικό τσιγάρο, ενώ απαιτείται υγρό με πάνω από 24 mg ανά ml για να καταναλωθεί ποσότητα νικοτίνης όμοια με το φαρμακευτικό εισπνεόμενο σκεύασμα σε 20 λεπτά.

«Στην μελέτη αυτή εξετάσαμε την πραγματική χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, σε άτομα που κατάφεραν να διακόψουν πλήρως το κάπνισμα με αυτό» δήλωσε ο Δρ Φαρσαλινός. Και συνέχισε: «Η πλειοψηφία των καταναλωτών χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο με υγρά περιεκτικότητας πολύ πάνω από τα 4mg. Γνωρίζαμε ότι το 1ml υγρού δεν είναι συγκρίσιμη μονάδα μέτρηση με 1 φαρμακευτικό υποκατάστατο νικοτίνης ή 1 συμβατικό τσιγάρο. Η κατανάλωση 1ml υγρού απαιτεί μεγάλο χρόνο χρήσης. Στην πραγματικότητα, η ποσότητα αυτή είναι το 1/3ο έως 1/4ο της μέσης ημερήσιας κατανάλωσης. Με την μελέτη μας διαπιστώσαμε πως τα υγρά ηλεκτρονικού τσιγάρου θα πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 21mg νικοτίνης για να είμαι αποτελεσματικά, δηλαδή να προσφέρουν την νικοτίνη που δεν παίρνει πλέον ο χρήστης από το τσιγάρο. Επομένως, η μελέτη μας απορρίπτει την επιχειρηματολογία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η απαγόρευση αποτελεσματικών υγρών μπορεί να οδηγήσει αρκετούς να επιστρέψουν στο κάπνισμα, με καταστρεπτικές επιπτώσεις στην υγεία τους.»

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread