δεν υπαρχει προπαραγγελια για την βαση alex. Οταν θα την σχεδιασω θα την δωσω προς πωληση αλλά αργοτερα.
η μεγιστη εσωτερικη διαμετρος που μπορει το UFS να εχει ειναι 21mm. Ο Iatty εχει 21mm διαμετρο βασης. Οποτε το να χωραει ειναι θεμα τυχης. Εκτος και αν η διαμετρος του επομενου Iatty γινει μικροτερη Νικο
Δεν θα τα ασχημη ιδέα ένας ΙΑΤΤΥ ακριβώς όπως τον ξερουμε αλλά σε μικρότερη - λεπτοτερη version...
Πωπωωω τωρα που το φαντάζομαι θα ήταν υπέροχο...![]()
Αν μιλάς και συ Θανάση για πρήξιμο, εμείς τι να πούμε που μας έχεις ΠΡΗΞΕΙ στο περίμενε για τα διάφορα ggδια?? χχεχχχεε.......Εχω ηδη εναν (Βασιλης) και με πρηζει ολη την ωρα, δεν θελω αλλον Γαβριηλ αχαχαχαχα
Ο Βασίλης είναι ο καλύτερος που θα μπορούσες να εχεις ωρε...
Αν είχες εμένα να δεις πρήξιμο...αχαχαχχααα
Αν μιλάς και συ Θανάση για πρήξιμο, εμείς τι να πούμε που μας έχεις ΠΡΗΞΕΙ στο περίμενε για τα διάφορα ggδια?? χχεχχχεε.......
Αιντε τωρα ο φίλος μας ο Σεργκει απο την Μοσχα να κανει μετάφραση στην λεξη "GGδια"χαχαχαχααααα:
Θαναση στο Ελληνικό φορουμ τα παιδια "γκρινιάζουν" για αυτη σου την κίνηση,δεν ξερω αν εχουν δικιο η αδικο,εγω ενα μονο ξερω.Εψαχνα να βρω εναι iatty σαν τρελός για μήνες,τελικα τον βρήκα και τον αγόρασα 130 ευρω.Μετα απο λιγο καιρο μου τον έκλεψαν(θυμάσαι την περίπτωση).Τωρα ξερω οτι σε 2-3-4 μηνες θα εχω αυτο που θελω χωρις να ψάχνω,χωρις να πληρώνω τα διπλά και παρα πάνω και πάνω απ ολα θα εχω καινούργιο προϊόν.Τωρα ξερω οτι το UFS που πάντα ήθελα θα το εχω μέχρι τα Χριστούγεννα και πληρωμένο στην κανονική τιμη και οχι να μου έχουν πιάσει τον κ@λο.τι να κανω ρε porto. Προσπαθω οσο γινεται. Γι αυτο και ανοιξα τις προπαραγγελιες για να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι.![]()
Θαναση στο Ελληνικό φορουμ τα παιδια "γκρινιάζουν" για αυτη σου την κίνηση,δεν ξερω αν εχουν δικιο η αδικο,εγω ενα μονο ξερω.Εψαχνα να βρω εναι iatty σαν τρελός για μήνες,τελικα τον βρήκα και τον αγόρασα 130 ευρω.Μετα απο λιγο καιρο μου τον έκλεψαν(θυμάσαι την περίπτωση).Τωρα ξερω οτι σε 2-3-4 μηνες θα εχω αυτο που θελω χωρις να ψάχνω,χωρις να πληρώνω τα διπλά και παρα πάνω και πάνω απ ολα θα εχω καινούργιο προϊόν.Τωρα ξερω οτι το UFS που πάντα ήθελα θα το εχω μέχρι τα Χριστούγεννα και πληρωμένο στην κανονική τιμη και οχι να μου έχουν πιάσει τον κ@λο.